Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ÀLIGA ENTRA ALS LLIBRES

Diumenge, tot i perdre, va ser un dia històric

Primer EquipHo va fer amb una derrota, però el Camp de l'Àliga ja forma part de la centenària història del Primer Equip de l'Europa. Després d'un amistós fa quatre temporades i de la disputa del 'Vila de Gràcia', el segon recinte esportiu escapulat va acollir el primer partit oficial de la història. L'Espanyol, però, va complir el tòpic: sempre guanya a la Vila.

 

El soci de l'Europa no oblidarà mai la data del 5 de setembre del 2010. No pel polèmic partit sobre la gespa ni tampoc per l'aldarull a la grada -on un europeista va rebre un cop de puny d'un seguidor aïllat de l'Espanyol-. El soci ho farà, malgrat la derrota, perquè era la primera vegada que el Primer Equip, la 'nau mare' d'aquesta casa, disputava competició oficial a la part nord de Gràcia.

 

Primer Equip
Aspecte del camp durant el partit. Fins i tot amb gent a les baranes del carrer

 

 

Inaugurat el 1992 com el camp de disputa dels partits del desaparegut Vallcarca. el Camp de l'Àliga va ser remodelat el 2004 amb la instal·lació de gespa artifial, ja sota gestió del CE Europa i gràcies a la col·laboració del Grup Restaura, que va assumir privadament el cost de l'obra. Ara, el Primer Equip tornarà ja a la seva casa habitual, el seu escenari de local des del 1940, el també remodelat Nou Sardenya (gespa, dimensions, pintura, equipament, porteries, sistema hidrant...). Potser actualment l'estadi és més "nou" que mai.

 

acidH TEB FederacioAcell