Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DERBI INÈDIT A BARCELONA

Primer duel a Tercera entre 'Monta' i Europa

Primer EquipAquest proper cap de setmana a l'Europa li tocarà viure, per primera vegada en molts anys, un segon derbi barceloní a la categoria. Ho farà de forma consecutiva, en aquest cas a domicili. Tot i que Montañesa i Europa ja es coneixen, serà la primera vegada que juguin a Tercera i sobre gespa artificial al Municipal de Nou Barris.

 

Tot ha canviat des que la 'Monta' i l'Europa es va veure les cares a Primera Catalana en l'únic any on els escapulats van militar en una categoria que l'any viurà una reestructuració. En aquells temps, el camp de l'equip groc-i-negre era de terra. Actualment és de gespa artificial. El partit es jugarà el proper diumenge a les 12 del matí, el primer en aquesta franja del dia de la temporada.

 

Feia temps que els amants del futbol barceloní volien veure un altre equip, a més de l'Europa (i a banda dels filials) a la Tercera Divisió. Mentre tothom esperava assegut el resorgiment d'equips històrics com el Sants, l'Horta o el Martinenc, amb una feina en silenci però ben estructurada la Montañesa ha passat per davant de tots ells i s'ha colat al panorama del futbol estatal on només hi ha tres equips de la capital catalana (no filials) per sota de Primera Divisió i en categoria estatal: Sant Andreu, Europa i la pròpia Montañesa. Diumenge més derbi, diumenge el desplaçament més curt d'aquesta temporada. El partit es podrà seguir en directe a ceeuropa.cat.

 

acidH TEB FederacioAcell