FESTA GRAN A LLERONA

L'Europa va participar del 50è aniversari

EuropaEl Club Esportiu Llerona va celebrar ahir a la nit el seu acte central dels 50 anys d'història de l'entitat. L'Europa, com a convidat, va prendre part en un amistós que va reunir al voltant de la festa a exjugadors del club local i gent relacionada amb la història del Llerona. El partit va acabar 1-9. Una golejada que no treu color a la festa del conjunt blau.

.

El Llerona va viure ahir a la nit un dels seus partits més històrics, sobretot per la presència de l'Europa, possiblement el rival de més alta entitat amb el qual mai s'hagi vist les cares en un terreny de joc. El poble va respondre a la crida i la festa va ser completa amb l'homenatge a exjugadors, extècnics i exdirectius per part del club local. Un sopar per a les dues plantilles al final del partit va acabar d'arrodonir un dia històric a Les Franqueses del Vallès.

Primera part:  L'Europa es començava avançant ràpid

El Llerona va sortir amb ganes al partit, ben col·locat al camp i amb motivació pel rival que tenia al davant. Tot i això, la diferència notable de categoria va acabar sent evident (era lògic) i l'Europa va començar a enfilar la seva golejada ben aviat. Jordi Sánchez es va estrenar com a golejador fent el primer al minut 6. Sense temps a reacció, Guzmán va fer un gol similar al que va marcar en Copa Catalunya per fer el 0-2.

Per veure els dos gols restants del primer temps, va haver de passar gairebé mitja hora, amb els millors minuts dels locals, que van contenir bé les arribades europeistes. Aitor González, aprofitant una passada de la mort de Tacón, va fer el 0-3. Ja als darrers segons del primer temps, Valderas va enganxar una pilota morta a l'àrea gran per fer el quart del compte particular gracienc.

Segona part: golassos de bandera

De forma magistral va començar el segon temps. Als tres minuts de joc, Àlex Delmàs, des de la línia de mitjos, va engaltar un xut que es va colar per l'escaire. Als pocs instants, Aitor González va fer el seu segon gol particular (el 0-6). Sense temps per cap tipus de reacció, Remo va fer el 0-7. Al minut 65 va arribar un gol especial, el de l'honor del conjunt local, marcat pel seu capità, Parra, d'una gran falta directa.

No obstant, la millor diana de la nit estava per arribar i ho va fer als quatre minuts de la diana local. Remo va protagonitzar una jugada espectacular, fent regats a cada jugador que li sortia al pas i deixant-los asseguts en un metre quadrat. Després de cinc regats, el seu xut va acabar al fons de la xarxa, despertant l'admiració del públic local.  A tres minuts pel final, Dani Tacón també es va estrenar en superar el porter en el cara a cara, fent l'1-9 final. Àlex Delmàs va aixecar la copa de campió d'aquest partit d'homenatge.

Amistós (50 anys) · 08/09/10 · Mpal. Llerona · 200 espectadors

LLERONA: Joan, Ferrer, Serra, Medall, Herrerias, Parra, Ruben, Marc, Adrià, Deco i Miki... també van jugar: Ortega, Coll, Berenguer, Sala, Óscar, Castellseguer, Víctor, Nogué, Romeu, Àlex i Andreu.

EUROPA: Cañadas, Aitor Olmo, Alberto, Pociello, Diego, Ortega, Tacón, Valderas, Jordi Sánchez, Guzmán i Aitor González... també van jugar: Parres, Delmàs, Cano, Rovira i Remo.

GOLS: 0-1 (Jordi Sánchez, 6'); 0-2 (Guzmán, 8'); 0-3 (Aitor González, 36'); 0-4 (Valderas, 45'); 0-5 (Delmàs, 48'); 0-6 (Aitor González, 52'); 0-7 (Remo, 55'); 1-7 (Parra, 65'); 1-8 (Remo, 69'); 1-9 (Tacón, 87').

INCIDÈNCIES: Partit d'homenatge als 50 anys del club local.