Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA SANCIÓ MENTIDERA

Dos partits a Dólera per una expulsió injusta

Primer EquipUna cosa mal feta es pot fer encara molt pitjor. Aquest és el desenllaç de l'expulsió de Pedro Dólera en el partit contra l'Espanyol B. El tècnic, que va haver de marxar de la banqueta per una inexistent desconsideració a l'àrbitre, veu com, a més, la sanció augmenta a dos partits per aquest fet, el de considerar-se una falta de respecte.

 

El partit Europa - Espanyol B va ser tens, sens dubte. En un moment del partit, amb l'Europa per sota al marcador, el porter visitant va blocar la pilota sobre la pressió d'Alberto, que va fer intent de posar la cama -només intent- per veure si hi arribava abans que no pas el bloqueig amb els guants del porter. Malgrat blocar la pilota sense problemes, el porter de l'Espanyol B, murri, va estirar-se al terra queixant-se d'una puntada de peu a les mans totalment inexistent.

 

En aquest moment, Pedro Dólera va saltar de la banqueta i va exclamar, a l'aire i orientat cap a ningú, que fer aquest tipus d'acció per per perdre temps i simular una falta és de tenir poca vergonya. Aquest "sinvergüenza" (en castellà), es va traduïr en un reclam de l'assistent cap al col·legiat. Quan l'àrbitre va apropar-se al seu col·lega, aquest li va dir que expulsés l'entrenador per haver-li dit al col·legiat "sinvergüenza". Malgrat que el propi Dólera i tota la banqueta es van escarrassar en fer-li entendre a tots dos col·legiats que era una expressió a l'aire, fruit de la queixa per la pèrdua de temps, i no pas una frase dirigida a l'àrbitre, el resultat va ser que el tècnic va acabar igualment expulsat. Aquest tipus d'accions es podrien considerar com la paraula d'uns contra la dels altres, però en aquest cas ceeuropa.cat, a tres metres de la banqueta, va ser testimoni directe de la falsa acusació.

 

La indignació europeista ha arribat ara, entre setmana, quan s'ha conegut el resultat de la sanció. En ser considerat a l'acta arbitral com una "desconsideració a l'àrbitre", l'error no només s'ha quedat en error sinó que a sobre s'ha agreujat, augmentant a dos els partits de sanció al tècnic escapulat. La resta d'expulsats (Parres i Narcís), compliran, com és de reglament, només un partit de sanció. El que hauria d'haver-se quedat en un entrenador sense amonestació s'ha acabat traduïnt a dos partits de sanció... el futbol de casa nostra també té aquestes coses.

 

acidH TEB FederacioAcell