Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

REUNIÓ DEL TÈCNIC AMB LA MASSA SOCIAL DEL CLUB AQUEST DIJOUS

Pedro Dólera donarà resposta al soci demà

Primer EquipCom és habitual en les darreres temporades, periòdicament -normalment una vegada cada quatre mesos- el tècnic de la primera plantilla de l'Europa es reuneix amb socis i penyistes per passar revista a totes les preguntes que es puguin generar al voltant del Primer Equip escapulat. La reunió tindrà lloc demà a la sala de premsa a les 19:30 hores.

 

La darrera vegada que el soci es va reunir amb l'entrenador de la primera plantilla va ser el 22 d'abril d'aquest any per anunciar la renovació de cara a l'actual temporada. Després d'haver passat un estiu extraordinari en la vessant esportiva de la primera plantilla i haver començat de forma irregular la lliga, Pedro Dólera farà la primera reunió d'aquesta nova temporada amb la massa social escapulada.

 

La sala de premsa del club acollirà la reunió demà dijous dia 16 a les 19:30 hores. A l'acte només hi podran assistir penyistes i socis de l'Europa. Aquest tipus d'iniciativa recordem que és única a Tercera Divisió. La reunió s'aprofitarà per anunciar una decisió dels jugadors de la plantilla de cara al seu compromís amb el club. D'aquesta iniciativa es parlarà a ceeuropa.cat durant el dia de demà.

 

acidH TEB FederacioAcell