Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TORNEN LES FOTOS DE BASE AMB L'ONZE INICIAL DE L'EQUIP

Descarregables a alta qualitat via web

Primer EquipUn any més, i complint ja la quarta temporada, el lloc web oficial del club ofereix a alta qualitat les fotografies dels més menuts de la casa amb l'onze inicial del Primer Equip escapulat. En cada partit a casa, un o dos equips del club tenen l'opció de viure una instantània pel record al costat dels jugadors que defensen els seus colors a l'equip d'adults.

 

El passat diumenge, sobre la sortida de l'equip al terreny de joc, els benjamins A i B de l'Europa van tenir la possibilitat de fer-se una fotografia amb els onze jugadors del Primer Equip que van saltar d'inici a disputar el seu partit de lliga de Tercera Divisió contra el Castelldefels en la jornada que servia per estrenar oficialment la gespa artificial del Nou Sardenya en categoria sènior. 

 

Com cada temporada des de la 2007/2008, ceeuropa.cat ofereix, en un menú especialitzat per aquest tipus d'instantànies, la possibilitat als jugadors, familiars i amics de descarregar-se la foto a alta qualitat, la qual cosa permet visualitzar-la amb gran definició i fins i tot, mitjançant USB, CD o qualsevol altre suport, imprimir-se en paper fotogràfic ja sigui a casa o en botigues especialitzades de fotografia. Per accedir al menú de les diverses temporades, es pot fer clic AQUÍ .

 

acidH TEB FederacioAcell