Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EUROPA - LLAGOSTERA ALS VUITENS DE LA COPA CATALUNYA

El Vilanova, exempt, ja està a quarts

Primer EquipHi havia una possibilitat entre tres de saltar-se una ronda, però no va haver-hi sort. Europa i Llagostera es jugaran el proper 27 d'octubre al Nou Sardenya (horari per determinar) l'accés als quarts de final, on esperen o el Nàstic o el Girona. El Vilanova ja hi és, en quedar exempt. El partit es jugarà tres dies després del mateix Europa - Llagostera en lliga.

 

L'estadi gracienc acollirà el dimecres 27 d'octubre el partit de vuitens de final entre l'Europa i el Llagostera, just tres dies després del mateix partit, en el mateix escenari, però en competició de lliga (24 d'octubre). El destí ha volgut 'jugar' d'aquesta manera amb el calendari amb només tres dies de diferència. El guanyador d'aquest partit, conjuntament amb el Vilanova, entraran a quarts de final, on un equip s'emparellarà amb el Nàstic i l'altre amb el Girona. Aquesta ronda es preveu que es jugui el 10 de novembre. 

 

En cas que l'Europa superi el seu duel amb el Llagostera, el que té garantit (per diferència de divisions) és rebre un dels grans de Segona a casa, al Nou Sardenya. A partir d'aquella ronda de quarts, els equips vencedors (quedaran 2 de 4) s'eliminaran entre ells per deixar-ne només un de viu, que serà l'equip que jugui el triangular de la final pel títol amb Barcelona i Espanyol sobre la gespa del Nou Estadi de Tarragona, en mes i dia encara per decidir. Jugar les hipotètiques semifinals a casa o fora dependrà dels equips classificats i les divisions que representen.

 

 

acidH TEB FederacioAcell