Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA LLIGA MOLT EMOCIONANT SENSE FAVORITS A LA VISTA

Dos recent ascendits en zona de PlayOff

Primer EquipGairebé tots els experts del futbol català havien pronosticat una Tercera Divisió dura i difícil, potser la que més dels darrers anys, i han encertat de ple. El que potser ningú havia previst era aquest inici de lliga després de cinc jornades, on la revolució dels modestos és una realitat. Dos nouvinguts ocupen ara mateix dues de les quatre primeres places.

 

La Tercera és ara mateix una lliga 'boja' i això, en línies generals, és bo per l'aficionat, donat que les emocions estan garantides. Tot i ser encara molt aviat per determinar cap tendència, el cert és que els més modestos han començat revolucionant la lliga. Dos ascendits, Vilafranca i Montañesa, ocupen ara mateix zona de PlayOff. Un nou club creat, l'Ascó, es troba en la setena posició a només un punt d'aquestes places. 

 

L'inici de la categoria deixa factors sorprenents com que, en cinc jornades, el líder ja hagi perdut dos partits i... segueixi líder!. No menys sorprenent és que l'Espanyol B, màxim favorit de la Tercera, es troba actualment fora de les quatre places nobles. També es fa estrany veure el Gavà, recent descendit de Segona B, penúltim de la classificació i en plena zona de descens a Primera Catalana. L'estretor de la lliga provoca que tot sigui possible en les properes dues setmanes. L'Europa, que ha encaixat tres derrotes, es troba, no obstant, a només tres punts del liderat, els mateixos que el separen del descens. No hi ha dubte, ens espera una lliga apassionant!

 

 

acidH TEB FederacioAcell