Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA JORNADA DE LLIGA MÉS MEDIÀTICA DEL NOU SARDENYA

Rècord de mitjans en un partit de lliga

Jornada Mediàtica

Mai a la seva història un partit oficial de lliga de l'Europa havia tingut tanta cobertura mediàtica. No obstant, només uns quants van fer gala de professionalitat(veure l'article "no és això companys, no és això"). L'estadi, a més, va presentar un aspecte immillorable. Més de 4.000 persones van omplir el Nou Sardenya i van provocar una nova foto panoràmica de la zona de tribuna amb un ple total.

A banda de les càmeres de TV3 (que van emetre el partit en diferit a les 17 hores), moltes altres van estar presents per seguir les evolucions del que serà el futur entrenador del primer equip del FC Barcelona, Josep Guardiola. Entre elles, la televisió oficial dels blaugrana, Barça TV, i també BTV, Gràcia TV, Cuatro, XTVL, Telecinco, La Sexta i Antena 3. A més dels micròfons de Catalunya Ràdio, Ona Catalana i RAC1 (entre d'altres) i els habituals mitjans de seguiment de l'Europa i el Barcelona B com són Sport, Mundo Deportivo i El 9.

Menys en el resultat esportiu, la jornada va ser altament positiva per l'europeisme a tots els nivells. La casualitat del sorteig del calendari al juliol de l'estiu passat, col·locant el Barcelona B a la última jornada al Nou Sardenya, no feia pensar en aquells moments en una situació tan mediàtica al voltant de l'equip blaugrana. El nom de l'Europa, present aquests dies en boca de tots els locutors i presentadors i en primera línia de tots els mitjans escrits, ha rebut un impacte publicitiari indirecte de gran abast



LES IMATGES DEL DERBI

Jornada Mediàtica 
L'Europa ha tancat sobre la gespa un any molt mediàtic

Jornada Mediàtica
El lateral de l'estadi, a banda de la tribuna, ple de càmeres

Jornada Mediàtica
Ple absolut de la part alta i baixa de tribuna, amb gent d'empeus

Jornada Mediàtica
El lateral, també ple... i més gent d'empeus

Jornada Mediàtica
Molts mitjans a la roda de premsa... (a l'inici)


Fotos: Alba Llacuna i Àngel Garreta


Resum i gol del partit
Video Declaracions de la 'Zona Mixta'
Article 14.938 lectors online
Article Així vam viure el "Minut a Minut"
Article 'No és això, companys, no és això'

acidH TEB FederacioAcell