Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARRES ES TRENCA I DIU ADÉU AL QUE RESTA DE TEMPORADA

Lesió al creuat anterior i al menisc esquerre

Primer EquipEls pitjors pronòstics s'han fet realitat i Guillem Parres haurà d'acomiadar-se de la present temporada. El dur penal del que va ser objecte el jugador (no xiulat, per cert) va portar les pitjors conseqüències pel genoll del jugador. Parres pateix un trencament del lligament creuat  anterior i del menisc de la seva cama esquerre. Es perdrà tot l'any esportiu.

 

Corria el minut 53 de partit quan una passada de la mort de Rovira, després d'un mal refús del porter Ángel, servia a Parres la possibilitat de fer un gol que hauria retallat distàncies i posat el marcador 1-2 davant del Reus. En aquell moment, el migcampista escapulat va ser objecte d'una duríssima entrada de Sangrà. La pilota va rebotar a la cama del defensa reusenc i el col·legiat va assenyalar còrner i no pas el corresponent penal. Això, però no va ser el desenllaç que l'Europa ha de lamentar, sinó la greu lesió del jugador en aquella acció. 

 

Primer Equip
Parres, en el moment de ser retirat del terreny de joc

Primer Equip
El gest i els crits de dolor del jugador eren evidents

 

Les primeres proves mèdiques confirmen el trencament del lligament creuat anterior i del menisc de la cama esquerra. La lesió, del tipus de llarga durada, confirma la pèrdua per part del jugador de tots els partits de lliga i copa que resten fins finalitzar la present temporada. El migcampista europeista encara haurà de fer-se algunes proves més, de diagnòstic i exploració més precisa, però que no faran més curt el seu procés de recuperació. L'Europa, per motius mèdics i de lesió de llarga durada, pot donar la baixa mèdica (que no pas l'esportiva) i utilitzar la seva fitxa, cas que el cos tècnic ho trobi necessari, per incorporar un altre jugador des d'ara fins al proper 30 de gener.

 

 

acidH TEB FederacioAcell