Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COPA EN HORARI CHAMPIONS

L'Europa-Llagostera, el dia 27 a les 20:45

Primer EquipEls vuitens de final de la Copa Catalunya 2011 ja tenen dia i hora. El proper dimecres 27 d'octubre, a les 20:45 hores, el Nou Sardenya acollirà el partit Europa-Llagostera. El premi per qui resulti vencedor serà un bitllet per jugar els quarts i rebre a casa un Segona A: o bé el Nàstic o el Girona. El mateix partit però en versió de lliga es jugarà diumenge.

 

Els aficionats al futbol segur recorden que a Primera Divisió es veu moltes vegades una coincidència de rondes de Copa del Rei amb partits de lliga amb els mateixos emparellaments i en la mateixa setmana. Això mateix viuran Europa i Llagostera. Graciencs i gironins es veuran les cares en lliga al Nou Sardenya aquest diumenge i només tres dies més tard ho tornaran a fer en el mateix escenari però per jugar-se un bitllet a la següent ronda de la Copa Catalunya. 

 

L'altre modest català que ja està classificat (pel caprici del sorteig, deixant-lo exempt) és el Vilanova. Els dos modestos resultants, el citat Vilanova i el vencedor de l'Europa- Llagostera, afrontaran els quarts contra Nàstic i Girona en poc més de dues setmanes després del partit del proper dimecres (en principi hauria de ser el 10 de novembre). Els vencedors dels quarts -dos equips- s'emparellaran amb Barcelona i Espanyol.

 

 

acidH TEB FederacioAcell