Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA FITXA AL DAVANTER CENTRE ROGER SEGALÉS

El punta reforça l'atac escapulat

Primer EquipRoger Segalés, davanter centre de 31 anys, se suma a la plantilla escapulada per reforçat la punta d'atac. El davanter, amb àmplia trajectòria a Catalunya i amb experiència (aquí i fora del territori català) a Tercera i Segona B, s'afegeix a la línia d'atac per ocupar demarcació de punta nat. El cos tècnic ha decidit reforçar l'equip en aquesta demarcació específica.

 

L'Europa compta des d'ahir a la nit amb un nou jugador a la plantilla. Es tracta de Roger Segalés Echalecu, davanter centre català (nascut a Vic), d'àmplia trajectòria al futbol estatal en equips de casa nostra i en d'altres categories. Format al Vic i havent passat per Granollers i Premià (a Segona B), així com Peralada, Guíxols, Palafrugell i Castelldefels, en els darrers anys el davanter, d'un metre i vuitanta centímetres d'alçada, ha militat entre Tercera i Segona B a les files d'equips de fora de Catalunya, com és el cas del Novelda, el Santa Eulàlia, el Teruel o la temporada passada al Villarrobledo.

 

Primer Equip
Segalés, en la seva etapa com a jugador del Teruel

 

Les baixes físiques que han afectat darrerament la plantilla, també en la punta d'atac (Cebri encara tindrà per unes poques setmanes més), han fet decidir al cos tècnic per incorporar un altre davanter de referència a la plantilla. Segalés se suma, doncs, al propi Cebri i a Jordi Sánchez com a jugadors en la demarcació clàssica de "9". Davanter alt i tècnicament notable, l'ariet de Vic ja es va entrenar ahir al vespre amb els seus nous companys i, si el tècnic ho considera oportú i els tràmits burocràtics de la FCF ho agilitzen, podria disputar uns minuts aquest dimecres contra el Llagostera en partit de Copa Catalunya. 

 

acidH TEB FederacioAcell