Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SEGON ASSALT

La taquilla serà de 5€ general i 3€ socis

Primer EquipLa repetició del partit de diumenge es viurà aquest vespre en "horari Champions" al Nou Sardenya. En aquesta ocasió, però, Europa i Llagostera buscaran un bitllet pels quarts de final de la Copa Catalunya, que donarà dret al vencedor a rebre o bé al Nàstic o bé al Girona a camp propi. El partit tindrà taquilla pels espectadors, menys els socis protectors.

 

Aquesta nit al Nou Sardenya (20:45 hores), Europa i Llagostera repeteixen el duel que van jugar diumenge al matí en lliga, però en una eliminatòria de partit únic a cara o creu. Graciencs i gironins volen arribar el més lluny possible en una competició que, després d'unes quantes rondes sense emoció i amb la polèmica de molts equips retirats, comença a oferir bons plats a taula a partir dels quarts de final, la ronda on tots dos equips volen accedir i on ja hi és, per caprici del sorteig, el Vilanova. El partit d'avui costarà 5€ pels aficionats en general, 3€ pel soci de l'Europa i gratuit pel soci de l'Europa en la modalitat de protector.

 

Els del Garraf i el vencedor de l'Europa-Llagostera seran els dos únics equips modestos i no professionals que quedaran en competició als quarts. El Vilanova i l'equip vencedor d'avui tindran el privilegi de rebre al seu estadi, com a locals, o bé al Nàstic o bé al Girona, tot un plat fort de Segona A. Aquesta ronda es jugaria també molt aviat, el dia 10 de novembre (el sorteig dels emparellaments es farà demà mateix a les 18 hores a la seu de la Federació). Els equips que superin ronda, d'entre aquests quatre de quarts de final, teòricament -segons el pla de competició de la FCF- rebran també a casa o al FC Barcelona o al RCD Espanyol, en partit de semifinals, amb data encara per determinar. L'únic que es coneix hores d'ara és que la final, a partit únic, es jugarà el 2011 al Nou Estadi de Tarragona.

acidH TEB FederacioAcell