Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ESPANYOL PORTARÀ 13 JUGADORS DEL PRIMER EQUIP

Els juvenils Llobet i 'Golo' entren a la llista

Golobart i Llobet

L'Espanyol d'Ernesto Valverde convocarà 13 jugadors de la primera plantilla, la major part titulars habituals dels partits de lliga, per afrontar el partit cloenda del Centenari de l'Europa. Per la seva part, el conjunt de José Ángel Valero donarà lloc a dos juvenils: David Llobet i Roman Golobart, que jugaran uns minuts com a premi a la seva aportació decisiva a la salvació de la Divisió d'Honor.

El conjunt perico, dins la seva àmplia llista de baixes per lesió i convocats per la selecció Catalana, aportarà gairebé la totalitat d'efectius titulars en lliga dels que ara mateix disposa, podent presentar un gran cartell en el partit de demà contra l'Europa. Així doncs, del planter de Primera Divisió de l'equip blanc-i-blau formen part dels convocats: Lafuente, Chica, Torrejón, Jarque, David García, Serran, Ángel, Rufete, Valdo, Coro, Ewerthon, Soriano i Luís García.

Per part del CE Europa, el davanter centre David Llobet i el defensa central Roman Golobart (precisament cedit a mitja temporada per l'Espanyol) disputaran també uns minuts d'aquest partit homenatge a Xavier Lucas. La web oficial del club publicarà a partir d'aquesta matinada la llista completa dels 24 convocats del CE Europa i els 22 convocats del RCD Espanyol.

Golobart i Llobet 
'Golo' (esquerra) i Llobet (dreta) sense samarreta, celebren
a Zaragoza la permanència a Divisió d'Honor

Golobart i Llobet
Ernesto Valverde (de blanc a l'esquerra) dóna les darreres
instruccions a l'entrenament matinal d'avui de l'Espanyol

Fotos: ceeuropa.cat i rcdespanyol.com

acidH TEB FederacioAcell