Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRIA EL MILLOR PARTIT DEL 2010

Segona edició de l'enquesta anual

Primer Equip

Busquem el millor partit del 2010, aquella victòria de l'Europa que per diferència de gols, per domini, per qualitat del joc, per dianes espectaculars o per qualsevol altra element  contextual mereixi ser reconeguda per sobre de la resta. Ceeuropa.cat obre la participació a l'enquesta del portal, que estarà al menu lateral esquerre del web fins a finals d'any.

 

La direcció del web oficial del Club Esportiu Europa ha fet un primer tall escollint els cinc partits més destacats de l'any 2010, comptant la segona volta de l'exercici 09/10 i el que portem disputat de la temporada 10/11. Així mateix, a peu d'aquest article es poden repassar les cròniques publicades en el seu dia dels cinc partits escollits per a que el soci, aficionat i internauta pugui refrescar la memòria i triar el millor partit d'aquest any natural.

 

Un cop tancada l'enquesta a finals d'any i conegut el partit triat per l'afició, aquest duel escollit viurà un tractament especial, més ampli i dedicat que el que hagi tingut en el seu dia. Ceeuropa.cat publicarà fotos inèdites d'aquell duel, entrevistarà alguns dels seus protagonistes i recuperarà les cròniques dels principals diaris per copsar el punt de vista de la premsa sobre el partit vencedor. La intenció del portal d'emmarcar el millor partit del CE Europa es va iniciar al 2009, on el partit Rapitenca 0 - Europa 3 va ser l'escollit (veure article aquí). A la llarga i en un futur, el club i els aficionats podran gaudir d'una recopilació  àmpliament documentada de "partidassos" escapulats. Les cinc opcions que l'enquesta dóna a triar podrien ser ampliables si en els tres propers partits de desembre l'Europa guanya algun dels partits d'una forma significativa en nombre de gols, joc, vistositat, etc.

 

 

RECORDA ELS GRANS PARTITS DE L'ANY I VOTA EL TEU FAVORIT

 

 

1) EUROPA 3  - POBLA MAFUMET 0  (31 de gener del 2010) · Recordar el partit
    Gran partit de l'Europa amb dos golassos de Ramon Gatell que van sortir per TV3

2) EUROPA 1  - L'HOSPITALET 0 (14 de febrer del 2010) · Recordar el partit
    El líder queia per segona vegada en lliga en un partit morbós pel litigi entre clubs

 

3) EUROPA 5 - RAPITENCA 2 (14 de març del 2010) · Recordar el partit

    Cinc gols a casa en un partit boig per situar-se a dos punts del PlayOff

 

4) EUROPA 1  - LLAGOSTERA 0 (24 d'octubre del 2010) · Recordar el partit

    L'actual líder queia al Nou Sardenya en la primera victòria a casa de la temporada

 

5) EUROPA 3 - BALAGUER 0 (4 de desembre del 2010) · Recordar el partit

   La victòria més solvent de la temporada a casa deixa l'Europa segon a la lliga.


acidH TEB FederacioAcell