Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL MILLOR EQUIP A DOMICILI

Canvi radical a fora respecte la lliga 09/10

Primer EquipL'Europa ha acabat la primera volta com a sotscampió d'hivern. Comparteix amb el líder, el Llagostera, l'honor de ser el millor equip visitant de la lliga. Tots dos han aconseguit 19 punts fora de casa (el Llagostera en nou partits i l'Europa en deu). Unes estadístiques diferents de la passada lliga on guanyar fora era l'assignatura pendent del Primer Equip.

 

Només una derrota a fora ha encaixat l'Europa en el que portem de lliga. Va ser al camp de la Montañesa en disputa de la tercera jornada. Des de llavors, l'equip de Pedro Dólera no ha marxat cap dia de buit de cap dels camps que ha visitat: o empat o triomf. L'equip gracienc acumula ja cinc victòries a domicili, dues més que l'any passat en tota la lliga sencera. Una xifra que parla per sí mateixa de la metamorfosi forana que viu l'Europa.

 

Tan radical és el canvi que l'equip gracienc, amb el triomf d'aquest passat diumenge a La Pobla de Mafumet, ja suma tres punts més (19) en una volta que tots els que va aconseguir fora de casa en tot el campionat anterior (16) a dues voltes. Pel que fa als partits com a local, després d'un mal inici l'Europa ha començat a presentar xifres més lògiques i proporcionades a la seva actual classificació. La darrera derrota al Nou Sardenya data del 12 d'octubre. 

acidH TEB FederacioAcell