Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA PRIMERA VOLTA DE RÈCORD: LA MILLOR DEL SEGLE XXI

En cap temporada s'havia arribat a 33 punts

Primer EquipEl "mètode Dólera" sembla destinat a trencar amb tots els registres moderns de l'Europa. Si la temporada passada l'equip va igualar la millor xifra de punts a la jornada 19 de tota la primera dècada de segle i va fer un fortí a casa, enguany l'equip està intractable fora i ja és el millor del segle un cop arribats al bell mig de les jornades del campionat.

 

El Primer Equip de l'Europa viu un moment molt dolç de resultats i joc que l'ha arribat a situar segon a la taula, posició on passarà les festes de Nadal. En aquests primers dinou duels disputats al grup V de Tercera, el conjunt escapulat ha superat el seu millor registre de punts a les primeres voltes del segle XXI. La temporada passada (09/10) i la de disputa de la darrera promoció d'ascens (01/02) van ser les millors, fins ara, amb 30 punts en 19 jornades. Ara l'equip escapulat ha superat en tres aquest registre, donat que actualment suma 33 punts a la taula.

 

L'any passat, l'equip va quedar vuitè a la classificació a final de temporada, el millor lloc des del retorn a Tercera el curs 05/06 i la segona millor temporada del segle en punts (54), només superada per l'any del PlayOff (63). L'Europa actual es troba a només 21 punts d'igualar els punts totals que va sumar al seu caseller durant la passada lliga a Tercera. 

 

 

Primer Equip

 

acidH TEB FederacioAcell