Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DESCANS D'ENTRENAMENTS DE L'EQUIP FINS AL DIMARTS DIA 28

L'equip prepararà el retorn a la lliga

Primer EquipL'excel·lent primera volta de la lliga del Primer Equip de l'Europa (incloent un rècord històric de punts en el que portem de l'actual segle) li va valer a la plantilla descans des de la setmana passada fins al proper dimarts, dia 28, quan els jugadors de Pedro Dólera tornaran a l'activitat per preparar el primer partit de lliga del mes de gener.

 

El diumenge dia 9 de gener la lliga de Tercera tornarà a posar-se en marxa i ho farà al Nou Sardenya amb la disputa del primer partit de la segona volta entre l'Europa i l'Amposta. La primera plantilla gracienca tornarà a la feina el dia 28 i entrenarà tres dies seguits fins al 30. Llavors, l'equip tornarà a tenir descans (per cap d'any i any nou) fins al dia 3. Des de llavors, els dies 4, 5 i 7 es realitzaran les darreres sessions preparatòries.

 

Per a informació dels socis i aficionats, així com també dels mitjans de comunicació interessats en cobrir algun entrenament, informem que els horaris de preparació de la plantilla seran amb inici d'activitat a les vuit del vespre dels citats dies, tots menys el dia 5 de gener, que serà a les quatre de la tarda. Així doncs, entrenaments a les 20 hores: dies 28, 29 i 30 de desembre i 3, 4 i 7 de gener. Entrenaments a les 16 hores: dia 5 de gener. 

 

acidH TEB FederacioAcell