Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA-L'HOSPITALET, MILLOR PARTIT DE LLIGA DE L'ANY 2010

Un partit doblement històric del 14 de febrer

Primer EquipEls socis i aficionats de l'Europa van votar durant el mes de desembre pel millor partit de l'Europa en tot l'any 2010. Amb un 37,2% dels vots, el partit Europa - L'Hospitalet (1-0) de la passada temporada ha estat l'escollit. Al lloc web oficial del club oferim una ampliació d'aquell duel amb imatges inèdites, cròniques i situacions de l'entorn.

 

Molt ajustada ha quedat la votació final per triar el millor partit del 2010. L'encontre davant L'Hospitalet ha superat per poc percentatge i vots al segon de la classificació, l'Europa - Pobla de Mafumet. Finalment, els socis, aficionats i internautes han escollit el partit de la passada temporada (09/10) com el millor de l'any natural que acabem de deixar enrere. La tria de millor partit de l'any va començar el 2009 amb un Rapitenca - Europa corresponent a la mateixa temporada que el partit escollit en aquesta segona edició.

 

Primer Equip

 

 

El partit entre el líder de la lliga (L'Hospitalet) i un dels equips invictes a casa (L'Europa) no va ser un partit normal. D'una banda, l'encontre venia amb càrregues de morbositat afegida pel conflicte entre clubs del duel de la primera volta, on l'Europa va impugnar la derrota davant els riberencs per utilització indeguda del jugador Ivan Peralta. El cas es va arrossegar tota la temporada fins la segona volta i el partir del 14 de febrer del 2010, al Nou Sardenya, va centrar l'atenció de tots els seguidors del futbol català. A continuació oferim el cartell especial que l'Europa va fer per aquell dia, convidant a somiar amb derrotar al líder i la prèvia que feia el diari Sport sobre la tensió que respirava el partit. 

 

Primer Equip

Primer  Equip

 

 

Aquell 14 de febrer el partit entre el líder (L'Hospitalet) i un dels dos únics invictes a casa fins al moment (l'Europa) es presentava amb una novetat comunicativa històrica: el primer exemplar del periòdic L'Escapvlat. Va ser un dia rodó, on L'Hospitalet va encaixar la primera derrota a domicili de la temporada, segona del global de la lliga i de forma consecutiva (havia perdut la setmana abans a casa amb el Reus). Un matiner gol del capità, Àlex Delmàs, va ser suficient per signar un dels partits més recordats de la temporada passada. Així el van recollir al dia següent els principals diaris esportius: 

 

Primer  Equip

Primer  Equip

Primer  Equip

 

IMATGES INÈDITES DE LA JORNADA 

Primer  Equip

Primer  Equip

Primer  Equip

Primer  Equip

 

Article La prèvia del partit
Article La crònica del partit
Article El millor partit de 2009

acidH TEB FederacioAcell