L'HOSPITALET, TALISMÀ

Els riberencs porten bona sort en copa

Europa - L'Hospitalet

El Centre d'Esports L'Hospitalet s'ha convertit en els darrers anys en víctima propiciatòria de l'Europa a la Copa Catalunya. En els últims nou anys, escapulats i riberencs s'han vist les cares tres vegades en aquesta competició del 'KO' català. En totes tres ocasions ho han fet a primera ronda i en totes tres al Nou Sardenya com a escenari del partit.

En cadascuna d'aquestes ocasions, l'Europa ha sortit vencedor de l'eliminatòria. La primera d'elles va tenir lloc la temporada 99/00. En aquella ocasió, les primeres rondes tenien format de triangular a 45 minuts i tandes de penals per si calia desempatar. El dia 7 d'agost de 1999 es van agrupar a l'estadi gracienc l'Europa, el Vilanova i L'Hospitalet. L'Europa va superar 3-1 al Vilanova, vilanovins i riberencs van empatar a un gol i en el partit decisiu, el conjunt gracienc va derrotar 2-0 a L'Hospitalet, accedint a segona ronda.

La penúltima eliminació de "l'hospi" a primera ronda va tenir lloc el dia 3 de juny de 2006. En aquella ocasió, a partit únic com ara, l'Europa va tombar al seu rival per un ajustat 4-3. Va ser un partit boig amb gols espectaculars. El gol decisiu el va marcar el juvenil Marc Masip a un minut per finalitzar el partit.

RESUM DEL 4-3 DE LA PRIMERA RONDA DE L'ANY 2006

Els capitans Fernando (Europa) i Toni Velamazán (L'Hospitalet)