Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DANI ORTEGA, BAIXA ESPORTIVA AL PRIMER EQUIP GRACIENC

El futbolista havia jugat poc en lliga

Primer EquipDaniel Ortega ha causat baixa esportiva a la plantilla del Primer Equip europeista. El ja exdefensa escapulat havia participat en set partits de la primera volta, tres com a titular, disputant un total de 260 minuts. El destí del futbolista es troba a la mateixa categoria, a les files del Premià on buscarà més presència de minuts a la Tercera Divisió.

 

El cos tècnic de l'Europa no ha posat cap impediment a la sortida de Dani Ortega de l'equip. El jugador, part de la pinya que formen al vestuari de l'equip els jugadors i tècnics, ha buscar la sortida en veure poques opcions de jugar durant la segona volta del campionat. Davant aquesta situació, tècnics i club han facilitat la marxa del fins ara defensa europeista, que provarà sort al darrer classificat de la categoria, el Premià que dirigeix Jaume Creixell. Amb el nou canvi de llei federativa, el fet d'haver sumat més de cinc partits a Tercera amb la samarreta escapulada no és cap impediment per seguir jugant a Tercera dins la mateixa temporada. La nova llei permet, fins al tancament del mercat a finals de gener, incorporar o donar sortida a qualsevol jugador, dins la mateixa categoria, indepentdentment dels partits jugats.

 

Primer  Equip
Ortega, en un partit de pretemporada a Premià de Dalt

 

 

El jugador, de 24 anys, havia arribat aquest estiu a l'Europa procedent del filial de la Gramenet de Primera Catalana. La seva posició a les files de l'Europa, més avançat com a pivot defensiu, serà ocupada per Guillem Parres, recuperat ja de la seva lesió. No obstant, el cos tècnic de l'Europa no descarta cap incorporació futura fins al límit de mercat a finals de gener si surt una bona opció que sumi dins el bon nivell demostrat per la plantilla a la primera volta.

 

acidH TEB FederacioAcell