CEBRI I SEGALÉS, 'THE KILLERS'

Dos dels davanters més en forma de 3a

Primer EquipLa gent associarà 'The Killers' a un dels grups musicals de moda. No obstant, en l'argot del futbol, un 'killer' és un davanter centre golejador, d'aquells que mai perdona davant porteria. L'Europa té enguany la sort de comptar-ne amb dos, Cebri i Segales, Segalés i Cebri, 'The Killers'. Són els màxims golejadors de l'equip escapulat.

Van acabar l'any 2010 marcant tots dos (en la victòria 1-2 a La Pobla de Mafumet) i han començat el 2011 de la mateixa manera (en el 3-1 davant l'Amposta). Cebri i Segalés mantenen una sana competència interna per assolir el 'pichichi' particular dins l'Europa. Cebri porta set dianes i Segalés sis. Tots dos estan en forma i han marcat en gairebé cada jornada de les darreres disputades. El millor de tot per l'equip és que tots dos es busquen, es troben, fan gols i gairebé s'alegren més del gol de l'altre que del propi. El duet perfecte.

Primer  Equip
Segalés i Cebri, abraçats després de l'1-2 a La Pobla de Mafumet

Sempre s'havia dit que tot equip necessita un 'killer' si vol aspirar a la zona alta de la lliga a final de temporada. L'Europa enguany havia apostat per un a l'estiu, Cebri, i amb la temporada començada ha arribat un altre, Segalés. Tots dos tenen bona part de la culpa de l'èxit ofensiu del conjunt escapulat en les darreres setmanes. De fet Segalés només ha perdut un partit d'escapulat, el de Copa Catalunya davant el Llagostera. En lliga, el nou davanter europeista encara no coneix la derrota.

Tots dos presenten bones xifres de gols en funció dels minuts disputats -cal recordar que Cebri es va lesionar al mig de la primera volta-. Qui porta més gols és precisament el punta format al Futbol Base de l'Europa. Cebri suma set dianes (dues de penal) en 997 minuts disputats. Per la seva banda, Segalés porta un promig elevadíssim, amb sis gols en 666 minuts. Tots dos futbolistes han demostrat, a més, que l'Europa pot jugar amb els dos a l'onze titular sense baixar el rendiment en cas de caure a banda o endarrerir un xic la posició d'atac. Són dos dels davanters més en forma a Tercera. Són Cebri i Segalés, Segalés i Cebri, la garantia de gol de l'Europa.