Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA HA SIGNAT LA TERCERA MILLOR RATXA DE LA HISTÒRIA

El rècor de jornades sense perdre: 26

Primer EquipLa derrota al Nou Sardenya davant la Montañesa ha posat fi a la ratxa de partits sense perdre de l'Europa en aquest campionat. La xifra final és de tretze partits, fet que suposa el tercer millor registre de la història del club en competició de lliga. El rècord està situat als anys 60 entre la temporada de l'ascens i el primer any a Segona A.

 

L'equip gracienc ha signat en aquesta lliga 2010/2011 la millor ratxa d'un equip de la categoria sense conèixer la derrota. Tretze partits han portat l'Europa des del 12 d'octubre (Europa-Reus) fins al 23 de gener (Europa-Montañesa) a sumar punts en cada partit.  Les tretze jornades invicte suposen la tercera millor ratxa de la història, empatada amb la que l'equip va protagonitzar l'any de l'ascens a Segona B, on els homes llavors dirigits per Pep Rovira van sumar les mateixes jornades entre el tram final de lliga (jornada 32) i tots els partits de la fase de lligueta del PlayOff (sis setmanes).

 

La millor ratxa de tots els temps registra una marca difícil d'igualar: 26 jornades!. La signa un dels millors equips de la història del club, el que va aconseguir pujar a Segona A. La ratxa comença a la jornada 16 de la temporada 62/63, amb un triomf a Vilanova, i finalitza ja a Segona A a la jornada 7, en una victòria a Sardenya contra l'Alavés, abans de caure derrotat a la jornada 8. Al següent quadre es poden veure les millors ratxes de la història del club.

 

Primer Equip

 

acidH TEB FederacioAcell