Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SEGUIMENT ESPECIAL DE BTV ALS TÈCNICS DURANT EL DERBI

Tres càmeres van enregistrar el partit

Primer EquipEl derbi de diumenge passat era especial en molts sentits, també a nivell informatiu. Al Nou Sardenya es van donar cita per primera vegada en moltes temporades dos equips de l'àmbit barceloní situats tots dos dins el PlayOff. BTV va fer un seguiment especial dels dos entrenadors i de les seves reaccions a cada jugada interessant o destacada del partit.

 

Per primera vegada a la història de Tercera, BTV va seguir un partit de futbol amb tres càmeres al camp. Una, amb la imatge general del partit, controlada per David Ferrús. Les altres dues, situades al lateral del camp i enfocant cap a les banquetes, a mans de David Bertran. D'aquesta manera la televisió pública barcelonina va voler destacar un dels aspectes interessants de l'encontre: el derbi dels tècnics i com aquests vivien el partit.

 

Pedro Dólera i Miki Carrillo tenen algunes coses en comú, al marge d'haver situat els seus equips a dalt de tot. Els dos són tècnics joves, revelació amb els seus equips i que viuen els duels de lliga amb intensitat. La peça final de resum del derbi, editada per BTV, inclou el resum del partit i un espai final de seguiment a Dólera i Carrillo. Podeu veure el vídeo fent clic AQUÍ .

 

Primer Equip
David Bertran va gravar als dos entrenadors des del lateral del camp

Primer Equip
El seguiment a pantalla partida dels tècnics dels equips, a BTV

 

 

acidH TEB FederacioAcell