Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA FITXA RUBEN SALVADOR PROCEDENT DEL PREMIÀ

El club cobreix la fitxa lliure de la plantilla

Primer EquipLa primera plantilla del Club Esportiu Europa compta des d'ahir amb una nova incorporació, l'única que realitzarà el club gracienc al mercat d'hivern. Es tracta de Ruben Salvador, capità i referent del Premià les darreres temporades i que pot jugar al mig camp o l'eix defensiu de l'equip. Salvador ocuparà la fitxa que quedava lliure a la plantilla.

 

Després de la baixa esportiva de Dani Ortega -precisament fitxat pel Premià-, l'Europa ha aconseguit fer-se amb els serveis del capità i un dels referents de l'equip del Maresme els darrers anys. Ruben Salvador McCafferty, de 26 anys, ha desenvolupat la seva carrera esportiva en dos clubs en els darrers vuit anys: Granollers i Premià. Amb el primer hi va militar des de l'any 2002 al 2006 i amb el segon, des de 2006 fins l'actualitat, jugant més de 30 partits cada temporada.

 

Amb la seva incorporació, la plantilla reforça la posició de pivot defensiu i de central, demarcacions on es mou còmodament un dels jugadors més regulars i amb més trajectòria a la Tercera Divisió. L'arribada del jugador a les files de l'Europa no ha estat pas fàcil. El jugador ha hagut de pagar 3.000 euros de la seva butxaca davant la negativa de la directiva del Premià per donar-li la baixa. El cos tècnic de la primera plantilla podrà comptar amb Salvador des d'aquest moment per convocar-lo quan ho consideri necessari.

 

Primer Equip
Ruben Salvador, exercint de capità del Premià aquesta temporada
en el partit de la primera volta disputat al Nou Sardenya

acidH TEB FederacioAcell