Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

N'HI HA MÉS FORA QUE DINS!

L'Europa, el millor equip a domicili de la lliga

Primer EquipEl Primer Equip de l'Europa és el millor de Tercera Divisió a domicili. Només a la jornada tres, al camp de la Montañesa, el conjunt escapulat ha tastat la derrota. Des d'aquell llunyà 12 de setembre, el conjunt de Pedro Dólera ha sumat un o tres punts en cada visita a domicili del campionat. L'estadística es contraposa amb la temporada passada.

 

Durant la passada lliga, l'Europa va fer del Nou Sardenya un fortí. L'estadi gracienc no va caure fins al darrer terç de competició, a mans del Reus. A fora, només dues victòries en tot el campionat i totes a la primera volta. Enguany l'equip escapulat ha capgirat aquesta estadística. El Nou Sardenya segueix presentant bones xifres (no és un fortí però s'han sumat 12 dels darrers 15 punts en joc), però on destaca més l'Europa és a domicili. Dels actuals 40 punts a la taula classificatòria, 23 són obtinguts lluny de Gràcia.

 

En poc més d'una volta, l'equip escapulat suma ja el triple de victòries a domicili que en tot l'exercici anterior (sis triomfs enguany i dos la temporada passada). De fet, l'Europa és el millor equip de Tercera a domicili amb els 23 punts obtinguts, un més que el líder de la categoria, el Llagostera. Un altre número 23 acompanya l'Europa en el present de la lliga. Són els 23 punts sumats dels darrers 30 possibles. Unes xifres globals que s'acompanyen amb la capacitat ofensiva de l'equip, que amb 34 dianes és el segon màxim golejador del campionat, dos gols per darrere de l'Espanyol B. Un grapat de número que conviden, sens dubte, a l'optimisme.

acidH TEB FederacioAcell