Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BAIXA'T UNA FOTO QUE PASSARÀ A LA HISTÒRIA DEL CLUB

Foto Oficial de la plantilla del Centenari

Foto OficialD'aquí molts anys, potser dècades, tothom voldrà recordar la plantilla que va formar part de la temporada del Centenari del club. La web oficial ofereix, lliure de copyright, la foto oficial del Primer Equip d'aquesta temporada. Entrant dins aquest article podreu descarregar-vos la imatge a gran tamany. La imatge està lliure de drets d'autor i de distribució, entenent des del club que per la seva simbologia, importància i història, pertany de forma universal a tots els europeistes.

La foto oficial (i també les individuals de cada jugador, que es poden consultar al menú de "Plantilla", dins la secció Primer Equip) es va fer el passat dia 13 de maig al Nou Sardenya. Després d'un tractament informàtic per eliminar-ne el fons original i perfilar la silueta de totes les persones que hi surten -jugadors, cos tècnic, auxiliars, directiu responsable de l'àrea esportiva i president-, se li han afegit els logotips oficials del club (escut i logo del Centenari) així com la xifra de la temporada i el nom de l'entitat.

El resultat final, sobre fons d'una bandera d'Europa, completa la foto oficial 07/08. Cal recordar que l'Europa és l'únic club de tot el vell continent (comptant clubs professionals i amateurs) autoritzat a dur a la seva samarreta la bandera de la Unió Europea. El parlament d'Estrasburg va concedir aquesta gràcia a l'entitat escapulada per ser l'única a Europa a dir-se exactament igual que el continent.

Clica a la imatge inferior per obrir una nova pantalla amb la foto a tamany gran
 
Foto Oficial


 

acidH TEB FederacioAcell