Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA DERROTA A MANLLEU ACABA AMB DUES RATXES DE COP

No es perdia fora des de la jornada tres

Primer EquipL'ensopegada de l'Europa a Manlleu va suposar la segona derrota seguida al campionat de lliga. Al marge d'això, dos registres es van trencar el passat diumenge: onze jornades seguides amb l'Europa dins la zona de PlayOff i la segona ensopegada a domicili de tota la lliga. Malgrat això, els escapulats segueixen sent els millors a domicili.

 

Amb 23 punts obtinguts fora de casa, l'Europa segueix encapçalant la classificació d'equips visitants de la lliga malgrat la darrera derrota. El conjunt de Pedro Dólera és l'únic que només ha perdut en dues ocasions lluny del seu estadi (a la jornada tres contra la Montañesa i el passat diumenge a Manlleu). Per darrere, amb només tres derrotes estan la Pobla de Mafumet i, curiosament, el Palamós. La plantilla europeista s'ha mantingut 10 partits seguits puntuant lluny del Nou Sardenya.

 

La victòria del filial del Nàstic en aquesta jornada ha deixat l'Europa un punt fora de la zona de PlayOff. L'equip europeista s'ha mantingut dins la part noble de la taula des de la jornada 15 (quan es va situar quart amb 23 punts) i fins la jornada 25 (amb 40), un total d'onze jornades del campionat.

acidH TEB FederacioAcell