Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES XIFRES DE LA LLIGA A UN TERÇ DE FINALITZAR LA COMPETICIÓ

Dinàmiques i curiositats del campionat

Primer EquipFalta només un terç de la lliga per disputar i saber com finalitza la classificació de Tercera Divisió per la temporada 10/11. A aquestes alçades del campionat, repassem les xifres, estadístiques i dinàmiques de l'Europa i dels altres equips de la categoria per composar una situació global de la lliga en aquest moment del calendari.

 

Sis partits es porten disputats de la segona volta. Si la classificació del campionat fos parcial només amb aquests encontres disputats, el Vilafranca seria el segon de la classificació i el Llagostera, per exemple, setè a la taula. En les darreres cinc setmanes de competició, l'Europa (18è estadísticament), l'Ascó (19è) i el Terrassa (20è) presenten el pitjor balanç de punts. Per contra, el Vilanova, que ara mateix lluita per sortir del descens, seria el tercer classificat de la lliga en aquestes cinc jornades amb una ratxa de 10 punts.

 

Espanyol B, Cornellà, Reus i Europa són els màxims golejadors de la lliga. A l'altra banda de l'estadística, Palamós, Castelldefels, Ascó i Premià són els que menys dianes han transformat. En l'aspecte local, Montañesa, Prat i Llagostera són els millors equips a casa i Masnou, Premià i Palamós els pitjors. Lluny dels seus terrenys de joc, l'Europa és el millor equip visitant, seguit del Llagostera i la Montañesa. Per contra, els pitjors a domicili són el Castelldefels, el Gavà i el Premià.

 

Pel que fa a ratxes sense perdre, la millor és de l'Europa (13 partits), que només podria ser igualada si un altre equip no perd cap partit fins al final del campionat. La segona millor està registrada pel Cornellà (10 partits). En contra, la pitjor ratxa sense tastar el triomf la signa el darrer classificat del campionat, el Premià, amb 15 jornades.

acidH TEB FederacioAcell