Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

NOMÉS QUATRE PUNTS DE MARGE DEL TERCER AL DESÈ CLASSIFICAT

Mitja lliga aspira a les places de PlayOff

Primer EquipNo ens hem tornat bojos en aquesta afirmació. Un cop superada la jornada número 27 de lliga, la meitat dels equips del campionat aspiren a ficar-se entre els quatre primers classificats i disputar la fase d'ascens. El grup Vè de Tercera és cada vegada més sorprenent i imprevisible en els resultats i dinàmiques que es donen jornada a jornada.

 

Ja no hi ha cap dubte que la recta final de la lliga serà la més apassionant de les darreres dècades. El factor igualtat és màxim a aquestes alçades del campionat i des del Llagostera (primer) a l'Espanyol B (desè), tots els equips de la primera meitat de la taula tenen opcions serioses d'entrar entre els quatre primers d'aquí al final del campionat. De fet, entre el segon i la meitat de la taula només hi ha vuit punts de diferència i entre el tercer i l'equador classificatori, la diferència encara és més curta: només quatre.

 

El factor average (particular i general) tindrà molt a dir d'aquí fins al mes de maig. Pel que fa a l'Europa,  la diferència de gols amb el líder està parcialment a favor -a l'espera del partit de la segona volta-, però perdut amb els altres tres equips que avui viuen en PlayOff: Montañesa, Cornellà i Reus. En el cas del Cornellà, el particular està empatat però l'equip verd supera en +7 gols al conjunt escapulat. Pendent de resoldre amb el partit de la segona volta està l'average amb Pobla de Mafumet, Vilafranca -rival del proper diumenge dels graciencs- i Prat. Aquests tres rivals tenen l'arevage parcial perdut en favor de l'Europa.  Contra Manlleu i Espanyol B està tot decidit a favor dels d'Osona i Sant Adrià.

acidH TEB FederacioAcell