Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DÓLERA NOMINAT ALS PREMIS DE LA NIT DE L'ESPORT PRATENC

Serà candidat a millor tècnic

Primer EquipL'edició número 25 de la Nit de l'Esport pratenc reconeixerà la figura del millor tècnic esportiu entre tots els esports. Natural d'El Prat de Llobregat, l'èxit i el mètode de Dólera amb l'Europa li han valgut la seva segona nominació com millor tècnic en la llarga història d'aquests premis. La gala d'entrega del guardó serà el divendres 11 de març.

 

El Teatre Modern d'El Prat de Llobregat, situat al bell mig de la Plaça de la Vila, al rovell de l'ou de la població, acollirà (amb entrada per invitació) la vint-i-cinquena festa de la Nit de l'Esport pratenc. En aquest acte, similiar en reconeixements als que se celebren en altres poblacions i barris de Catalunya, es premiaran als esportistes i tècnics més destacats de l'any 2010.

 

L'acte donarà inici a les 20 hores del divendres dia 11 i durarà aproximadament una hora i mitja. Per a Dólera aquesta serà la segona vegada que rebrà una nominació final al premi dins la seva trajectòria com a responsable de plantilles futbolístiques. L'actual entrenador europeista va començar la seva carrera a la seva ciutat i els reconeixements a la seva trajectòria han seguit arribant en els darrers anys.

acidH TEB FederacioAcell