Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA MANETA PER TEMPORADA

Cada any es guanya un partit per cinc gols

Primer EquipCinc anys, cinc manetes. El Primer Equip de l'Europa fa un quinquenni que en cada temporada signa un partit, a casa o fora, guanyat per cinc gols a favor. La maneta contra el Vilafranca d'aquest diumenge suposa la golejada a favor més àmplia dins l'aspecte particular del campionat. En altres anys s'han sumat també golejades per més de cinc gols.

 

Acabi com acabi l'Europa a final de lliga, en els darrers anys sempre hi ha hagut moment per gaudir durant almenys una setmana d'algun partit rodó de l'Europa, amb golejada i maneta al seu rival. Aquest fet passa consecutivament els darrers cinc anys i se suma a altres resultats d'escàndol que han acompanyat alguna d'aquestes temporades. Alguns marcadors són històrics.

 

LES CINC DARRERES MANETES

10/11 · ( Europa 5 - Vilafranca 1 )
09/10 · ( Europa 5 - Rapitenca 2 )
08/09 · ( Amposta 2 - Europa 5 )
07/08 · ( Europa 5 - Masnou 0 )
06/07 · ( Castelldefels 1 - Europa 5 )

 

La temporada 06/07, el Primer Equip de l'Europa va acompanyar la maneta a Castelldefels amb una de les més grans golejades a favor de la seva història. Va tenir lloc al Nou Sardenya, davant el Palafrugell, amb un contundent 8-2. Fa un parell de campionats, en la temporada 08/09, es va signar una de les més àmplies a favor a camp contrari, golejant per 0-6 a La Pobla de Mafumet.

acidH TEB FederacioAcell