Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EN LLUITA PEL ZAMORA

Cañadas, amb un bon promig de gols

Primer EquipDins dels objectius generals de l'Europa a la lliga, hi ha els objectius particulars de les diferents classificacions per les que els jugadors reben reconeixements individuals. El porter Cañadas es troba en plena lluita pel 'zamora' de la categoria, presentant el cinquè millor balanç entre vint porters en funció dels gols encaixats i el nombre de partits jugats.

 

Si Segalés (amb 10 dianes) i Cebri (amb 9) lluiten pel 'pichichi' de la categoria -ara els líders són Virgili de la Pobla de Mafumet i Melo del Cornellà amb 15 gols-, el porter europeista Cañadas lluita pel trofeu a porter menys golejat, el 'zamora'. El dorsal '1' dels graciencs ha disputat 24 partits de les 28 jornades que s'han celebrat fins a la data, encaixant el mateix número de gols: 24. La mitjana, fàcil de fer, a gol encaixat per partit.

 

Aquesta mitjana és la cinquena millor del campionat. Per davant de Cañadas, en la lluita per porter menys golejat, hi ha Ángel del Reus (21 de 28  a 0'75 per partit), Marc Ramírez de la Montañesa (23 de 28 a 0,82 per partit), Portolés del Llagostera (24 de 26 a 0,92 per partit) i Planagumà del Castelldefels (26 de 27 a 0,96 per partit). En les properes jornades hi haurà duels directe entre equips que tenen porters del "top 5" de la llista i es començarà a perfilar, doncs, la cursa final.

acidH TEB FederacioAcell