Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FINAL A QUATRE!

Duel directe entre els equips de PlayOff

Primer EquipQue la lliga de Tercera presenta una igualtat màxima, és de sobres conegut per tothom. Els dues directes entre rivals de la zona alta van tenint lloc de forma ininterrompuda cada setmana, però en aquesta la situació cobra un protagonisme especial. Els quatre equips de PlayOff juguen entre sí, l'escenari ideal pels equips classificats fora de la zona noble.

 

Pobla de Mafumet, Cornellà i Manlleu poden ser els tres equips més beneficiats de la propera jornada si obtenen el triomf en els seus respectius partits. La zona alta de la lliga presenta, casualment, un doble duel entre els quatre primers classificats. El líder, el Llagostera, rebrà la visita del quart, l'Europa. Per la seva banda, el Reus, tercer classificat, tindrà com convidat al Baix Camp la Montañesa, que ocupa ara mateix la segona plaça.

 

Per tal de fer la jornada número 29 molt més interessant, el sisè i el setè també es veuran les cares entre ells. Manlleu i Cornellà tindran un duel directe que afectarà d'una forma o altra a les aspiracions dels dos equips. El foc de la jornada l'obriran el Llagostera i l'Europa, que jugaran de forma avançada (com és habitual quan juga el líder com a local) el dissabte a les 16:30 hores.

acidH TEB FederacioAcell