Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JORDI SÁNCHEZ CAUSA BAIXA

Deixa l'equip per motius personals

Primer EquipEl davanter Jordi Sánchez ha deixat de pertànyer aquesta setmana a la disciplina del Primer Equip europeista. El punta ha decidit sortir de l'entitat escapulada per motius personals. D'aquesta manera l'equip disputarà el tram final de la temporada amb un total de vint-i-un futbolistes, dels quals quatre ocupen les demarcacions corresponents a la davantera.

 

Jordi Sánchez va ser un dels darrers fitxatges d'estiu de l'Europa, realitzant el seu primer entrenament un 29 de juliol. Després de la sobtada baixa de Simón per motius laborals, l'staff tècnic de l'equip europeista va reaccionar ràpidament i va incorporar l'exdavanter de la Montañesa a les files gracienques. La seva va ser la penúltima incorporació de pretemporada. Posteriorment, va arribar la de Dani Tacón, reemplaçant una altra baixa sobtada i forçada, la de l'extrem Nefta.

 

En 28 partits disputats de lliga, Sánchez ha disputat un total de nou, jugant només tres d'ells com a titular. El jugador ha acumulat 361 minuts de joc sense poder transformar cap gol. Un cop tancat el mercat d'hivern, Sánchez no podrà signar per cap equip de Tercera Divisió fins al final de la lliga tret que la seva alta sigui per cobrir una baixa mèdica de llarga durada.

acidH TEB FederacioAcell