Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EXEMPLE DE DRENATGE

El camp del líder, impecable sota diluvi

Primer EquipEl Llagostera ha crescut a molta velocitat en els darrers anys. El club s'ha convertit en un gran, però no pas les seves instal·lacions, on l'Ajuntament s'ha quedat enrere en algunes millores. Això sí, cal treure's el barret amb la implantació que el consistori va fer de la seva gespa artificial. El partit d'ahir rarament s'hauria jugat en un altre camp de Tercera Divisió.

 

L'expedició de l'Europa patia durant el viatge sobre la possibilitat real d'ajornar-se el partit per culpa d'una pluja persistent durant tot el dia i que se sabia que no s'aturaria en cap moment. La major part de les gespes artificials d'avui en dia estan preparades per drenar, però no totes al ritme d'una pluja sense pausa durant tot un jorn i amb respectables quantitats de litres per metre quadrat.

 

La sorpresa de l'equip escapulat en arribar al recinte del Llagostera ja no era que es pogués jugar el partit malgrat l'aigua, sinó que el terreny de joc no tenia ni un sol toll, per petit que fos. Semblava que al cel caigués un gran aiguat i que al terra fos un altre escenari diferent el que acollia el partit. El drenatge del Municipal és perfecte, fins i tot exageradament perfecte. Amb la disputa del partit (90 minuts més d'intensa pluja), de la gespa no es van aixecar ni tan sols petites gotes puntuals. Per treure's el barret.

 

Primer Equip
Els assistents del partit fent proves amb la pilota tres quarts d'hora
abans de l'inici del partit. Rodatge perfecte

Primer Equip
Contrast d'imatge durant el joc. Part de la grada sota el diluvi.
En canvi, la gespa, sense ni un toll.

Primer Equip
Una imatge del primer temps amb Ivan Álvarez realitzant una frenada
forçada. S'aixeca un xic de cautxú, però ni gota d'aigua

 

 

acidH TEB FederacioAcell