Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA AL COSTAT DE JAPÓ

L'Europa, solidari amb les víctimes nipones

Primer EquipEls instants previs a la disputa del partit de lliga entre l'Europa i el Palamós, van servir per a realitzar un homenatge de tot el públic assistent al Nou Sardenya i els jugadors de la primera plantilla escapulada cap als milers de víctimes mortals del terratrèmol i el tsunami de Japó. Una bandera del país nipó va presidir la primera imatge de la plantilla sobre la gespa.

 

El terratrèmol que va tenir lloc el passa divendres 11 de març, va afectar amb una intensitat de 8,9 graus a les poblacions més properes a l'epicentre, com Sendai i Fukushima. El posterior tsunami provocat pel terratrèmol originat en alta mar, ha acumulat ja 8.000 víctimes mortals i 10.000 desapareguts al seu pas per diversos territoris de la costa del país del sol naixent.

 

Per aquest motiu, l'Europa va dedicar un sentit homenatge a les víctimes i un missatge intern d'ànim a familiars i gent propera. Cal recordar que al propi club, ja sigui entrenant equips de base o jugant en equips masculins i femenins, el club escapulat disposa d'algunes persones vinculades a l'entitat d'orígen nipó.

 

Primer Equip
L'equip inicial de l'Europa amb la bandera de Japó, ahir al Nou Sardenya


acidH TEB FederacioAcell