Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA JUGARÀ EN DIVENDRES EL PARTIT CONTRA EL BALAGUER

Jornada avançada per Setmana Santa

Primer EquipEl Balaguer rebrà l'Europa per Setmana Santa en un partit que es disputarà el divendres 22 d'abril (divendres sant i festiu) a les 12 del matí. El club local, com la majoria d'equips en edicions anteriors d'aquesta jornada de competició, avança el partit per deixar el pont del cap de setmana lliure i que els jugadors i seguidors puguin fer unes curtes vacances.

 

Si res no fa variar els plans a la directiva del Balaguer, el partit de Setmana Santa que disputarà l'Europa a domicili es jugarà el divendres 22 en horari matinal. La competició a Tercera Divisió, arrel de la modificació del sistema de PlayOff d'ascens a Segona B fa tres temporades -que allarga les setmanes de calendari necessàries per optar a pujar- col·loca des de llavors una jornada de lliga enmig de la Setmana Santa, tram del calendari que en anys anteriors quedava lliure de lliga.

 

Des de fa tres anys, l'Europa i la resta d'equips de la categoria han jugat competició de lliga per Setmana Santa. En el cas del conjunt escapulat, totes tres vegades fora de casa. Les dues primeres, consecutivament visitant el Municipal de Cassà. La tercera tindrà lloc el proper dia 22 a Balaguer.

acidH TEB FederacioAcell