Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CEBRI, OPERAT AMB ÈXIT

El jugador, recolzat per tot l'europeisme

Primer EquipEl davanter escapulat Cebrià Queralt es va trencar la tíbia i el peroné de la seva cama dreta en el duel contra el Prat. El futbolista del conjunt gracienc ja ha passat per quiròfan a la Clínica del Pilar i comença el compte enrere de la seva recuperació, calculada no per sota de sis mesos. El president del club ha oferit al jugador la renovació automàtica.

 

Després del drama viscut sobre la gespa artificial del Municipal Sagnier, la greu lesió de Cebri ja ha estat intervinguda clínicament i començarà ara el seu lent procés de recuperació. El futbolista, que s'ha mostrat fort anímicament, ha rebut el recolzament de tot l'europeisme i també dels representants del club. De fet, el president de l'entitat, Guillaume de Bode, ha oferit al jugador la renovació automàtica per la temporada vinent i ha posat a disposició del jugador tots els serveis mèdics i de fisioteràpia de l'Europa.

 

Primer Equip
Cebri es lamenta de la seva greu lesió mentre els companys
el retiren del terreny de joc del Municipal Sagnier

 

 

La lesió de l'actual màxim golejador de l'Europa ha resultat una de les notícies més comentades a les xarxes socials del futbol català. Les dues principals penyes del club, Caliu Gracienc i Torcida Escapulada, han mostrat els seus ànims al jugador. El Caliu, a més, ha habilitat el mur d'opinió del seu grup de Facebook per a la signatura de missatges d'ànim cap al jugador. El departament de premsa del club recomana concentrar al Twitter tot el suport cap a Cebri sota l'etiqueta #animscebri. El proper número del periòdic L'Escapvlat, que veurà la llum diumenge davant el Vilanova, dedicarà la portada al futbolista format a la base del club.

 

Primera derrota de la nova segona equipació

 

Des del 31 de juliol de l'any 2010 i fins al 10 d'abril del 2011 s'ha mantingut invicte la nova equipació suplent de color vermell del club. En tota la pretemporada, amistosos i el campionat de lliga, el vermell europeista no havia conegut la derrota. L'ensopegada a El Prat de Llobregat és la primera de la història d'aquesta equipació i va venir acompanyada de la pitjor notícia possible amb la lesió de Cebrià Queralt. 

acidH TEB FederacioAcell