Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CENTENARI GATELL

Ramon Gatell va tancar el cercle a El Prat

Primer EquipFa cinc anys i mig, el 18 de desembre de l'any 2005, Ramon Gatell feia el seu debut al Primer Equip de l'Europa en lliga al Municipal Sagnier. Aquest passat cap de setmana, al mateix escenari i contra el mateix rival, el 'noi de la casa' va arribar a la xifra màgica dels 100 partits d'escapulat. En totes dues ocasions el futbolista va saltar a la gespa del camp com a titular.

 

De vegades la història fa quadrar els cercles de forma rodona. Aquest és el cas de Ramon Gatell, que va donar el salt des de la base al Primer Equip al camp del Prat a finals de l'any 2005 i que diumenge passat va tornar a saltar al mateix recinte per signar el seu partit número 100 de lliga al Primer Equip. En aquestes cinc temporades, Gatell ha disputat 68 partits de titular i 32 com a suplent, marcant un total de 15 gols i disputant 6.275 minuts.

 

Primer Equip
Onze del debut de Gatell el 18 de desembre de 2005
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Manel, Clay, Gatell, Ortuño, Suriñach
Aleix, Peque, Fernando, Guillem, Pumar i Rial

Primer Equip
Gatell, en una jugada del partit de la seva estrena al Primer Equip

 

 

La temporada de la seva estrena, la 05/06, va disputar un total de 7 partits. L'exercici amb més encontres jugats va ser el de la lliga 07/08, amb 34 participacions dels 38 partits del campionat. Un campionat on va registrar l'única targeta vermella de la seva carrera a Tercera Divisió. De fet en cinc temporades, Gatell només ha vist vuit grogues. Esportivament, les participacions del jugador format a la base gracienca registren 41 victòries, 27 empats i 32 derrotes.

 


acidH TEB FederacioAcell