Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SETMANES SANTES SENSE ÈXIT

Cap victòria en tres jornades 'santes'

Primer EquipParlar de la Setmana Santa és parlar, recentment, de mals records pels europeistes. En les tres darreres temporades s'ha instaurat, per calendari, jornada de competició en aquesta setmana festiva i cap de les tres -totes elles jugades a domicili- ha pogut finalitzar amb victòria de l'equip gracienc. Les dues primeres a Cassà de la Selva i la darrera a Balaguer.

 

Amb el nou sistema de promoció d'ascens a Segona B, les lligues de Tercera han de finalitzar, màxim, el segon cap de setmana de maig. Per aquest motiu, des de fa tres temporades la categoria inclou una jornada de lliga per Setmana Santa, quan tradicionalment aquesta era un periode de descans. Les tres 'jornades santes' que ha disputat l'Europa s'han jugat totes elles a domicili i cap ha finalitzat amb victòria del blau escapulari.

 

La primera temporada, la 08/09, l'Europa va empatar a dos gols a Cassà de la Selva en partit disputat en dijous sant. La temporada següent, mateix rival i mateix escenari, també de forma avançada al cap de setmana, amb clara derrota per 4-0 de l'equip escapulat. Aquell partit va significar la pèrdua de tota opció de promoció a Segona B. Un cas força similiar, canviant Cassà per Balaguer, ha passat aquesta temporada amb la plantilla europeista. Sens dubte, parlar de Setmana Santa és parlar de mals records entre els aficionats del conjunt gracienc.

acidH TEB FederacioAcell