Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA ENCARA NO TÉ TOT DIT NI FET EN AQUESTA LLIGA

Els graciencs han de superar els 54 punts

Primer EquipMalgrat que parlar de promoció d'ascens sona ara mateix a petit miracle tenint en consideració la distància de punts amb el quart classificat, el gol average particular i les jornades que resten, l'Europa té encara per complir l'objectiu principal de la temporada: superar els 54 punts de l'any passat. Són els punts que ara mateix té l'equip a la taula.

 

El somni del PlayOff era això: un somni. L'Europa tenia marcat en vermell l'objectiu de superar la seva pròpia temporada realitzada l'any passat, però sense cap obligació superior malgrat no renunciar a res. Un cop sembla que disputar la fase d'ascens és virtualment una opció descartada (malgrat que no impossible al 100%), l'equip europeista no pot relaxar-se en els tres partits que resten per finalitzar la temporada, donat que el seu objectiu base, el de mínims, encara no es pot donar per aconseguit.

 

Millorar el vuitè lloc (la posició actual és setè) i els 54 punts sumats (punts actuals de l'equip) era l'objectiu al mes d'agost. L'Europa necessita que cap altre equip l'atrapi des de sota a la classificació i a nivell numèric és necessari sumar almenys un punt dels nou restants per poder afirmar que s'ha millorat la temporada passada i, almenys amb 55 punts, s'hagi signat el millor registre des que l'equip va disputar la darrera promoció l'any 2001. És per això que l'equip no pot baixar els braços i necessita donar-ho tot per intentar guanyar els tres darrers partits o, en el seu defecte, sumar el màxim de punts que sigui possible.

acidH TEB FederacioAcell