Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DELMÀS JA ÉS UN MITE!

Iguala Miquel Carvajal amb 169 partits

Primer EquipEl capità de l'Europa, Àlex Delmàs, ja forma part dels llibres d'història del club. En el partit de divendres al matí a Balaguer, Delmàs va sumar el seu partit de lliga número 169 amb l'Europa, igualant al mític capità Miquel Carvajal, fet que el deixa a un partit més de ser el vuitè de la història del club amb més participacions oficials de lliga a les esquenes.

 

En el partit de la primera volta contra el Prat, al Nou Sardenya, Delmàs va rebre una samarreta commemorativa del seu partit número 150 amb l'Europa. Des de llavors, el capità ha participat en 19 partits del campionat (sigui com a titular o entrant des de la banqueta). Aquest fet l'iguala en xifres a Miquel Carvajal, central dels anys 90 i capità encarregat d'aixecar les dues copes de Catalunya consecutives que va guanyar l'entitat contra el primer equip del FC Barcelona.

 

Primer Equip
Miquel Carvajal, mític capità dels anys90, aixecant la Copa Catalunya
de l'any 1998, la segona consecutiva de l'Europa

Primer Equip
Àlex Delmàs sobre la gespa del Municipal de Balaguer el passat divendres,
dia en el que va sumar el seu 169è partit oficial de lliga com escapulat

 

 

Si aquest diumenge contra el Terrassa, Delmàs disputa ni que sigui un sol minut, haurà superat Carvajal i s'haurà situat amb 170 partits com a vuitè jugador amb més participacions d'escapulat en 104 anys d'història. Per davant de Delmàs, en el setè lloc, està el lateral Miquel Colomé amb 177 i un xic més enllà un excompany de Delmàs, en actiu a les files de l'AE Prat, antic capità europeista i també llegenda vivent, Fernando Núñez, amb 187. 

acidH TEB FederacioAcell