Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA POT SUMAR LA MÀXIMA XIFRA DE PUNTS EN DEU ANYS

Objectiu: un punt més. Repte: nou de nou

Primer EquipL'Europa té per davant un doble repte en les tres jornades de lliga que li resten al campionat. L'equip gracienc necessita sumar mínim un punt més i conservar la setena plaça per complir l'objectiu de la temporada però té també davant seu igualar les xifres del darrer any de PlayOff. Si els graciencs sumen tots els punts, igualaran els 63 de la lliga 2000/2001.

 

En l'actual segle, el darrer Europa que va disputar promoció d'ascens a Segona B fa deu anys va sumar 63 punts (i un tercer lloc) en finalitzar la lliga regular. Curiosament, l'actual conjunt gracienc podria igualar aquella xifra -si guanya els tres partits restants- tot i que virtualment té impossible, tret de miracle, repetir aquell èxit. No obstant, pel propi orgull d'un equip entregat i que ha tornat a fer vibrar la seva afició, seria històricament just situar-lo per sobre de les darreres temporades.

 

Per intentar aquest repte, l'Europa afrontarà el petit calendari que li queda a l'actual Tercera amb dos partits a casa -el proper diumenge i el darrer del campionat- contra Terrassa i Pobla de Mafumet, respectivament. Pel mig, els nois de Pedro Dólera visitaran el camp del darrer classificat de la categoria, el Premià, ja descendit a Primera Catalana. 

 

Primer Equip
Les darreres classificacions en l'última dècada a Tercera

 

acidH TEB FederacioAcell