Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES RAONS, A CASA

El Nou Sardenya, clau en la fugida del somni

Primer EquipL'objectiu de la temporada pel Primer Equip de l'Europa es va complir ahir davant el Terrassa (millorar els 54 punts). No obstant, la parròquia gracienca, afamada de PlayOff des de fa deu anys, va veure certificat l'adéu al somni de la promoció en el mateix escenari que té la clau de tot plegat. Els punts perduts al feu gracienc són el principal 'handicap'.

 

En una de les millors temporades a domicili de la història recent de l'Europa, les xifres no han acompanyat a casa. Si bé al Nou Sardenya, de moment, s'ha sumat un punt més que a fora (28 com a local per 27 com a visitant), queda clar que tot club -lluiti per dalt o per sota- basa la temporada en els resultats a casa, els que són, a més, els produïts davant el públic i seguidor d'aquell equip. L'Europa és, ara per ara, l'onzè equip de la categoria en punts sumats al seu terreny de joc, una xifra poc propícia per estar entre els primers.

 

Quatre empats i sis derrotes formen fins a la data les jornades on el conjunt gracienc ha deixat escapar punts del Nou Sardenya. Els europeistes no han guanyat cap dels darrers tres duels trascendentals com a locals i signen una ratxa de tres triomfs a casa en vuit partits al tram final del campionat. Les xifres parlen per sí mateixes d'una bona part de les raons per les quals l'Europa no ha aconseguit posar a zero el comptador d'anys que fa que no disputa una promoció d'ascens, malgrat que ni directiva ni cos tècnic van marcar aquest objectiu al mes d'agost. L'objectiu mínim obligatori era el que ahir es va complir. No obstant, ja se sap que de somnis també es viu i que l'afició espera amb ganes un any de promoció.

acidH TEB FederacioAcell