Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA DARRERA JORNADA A TERCERA ES JUGARÀ EN HORARI UNIFICAT

L'Europa-Pobla, en l'horari habitual

Primer EquipLa Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit unificar l'horari de tots els emparellaments de la jornada número 38 del campionat, a disputar el proper diumenge dia 15 de maig. Els deu duels de Tercera Divisió de l'última jornada de lliga es disputaran tots a les dotze del matí. L'Europa no s'hi jugarà res, però potser sí el seu rival, la Pobla.

 

L'horari unificat s'aplica per a tots aquells partits amb qualsevol cosa en joc (títol de lliga, classificació pel PlayOff o lluita per evitar el descens, tant directe com indirecte). El rival dels graciencs, la Pobla de Mafumet, es juga decidir l'ordre classificatori final dins la zona de PlayOff d'ascens, per la qual cosa el partit entre els dos conjunts i que acollirà el Nou Sardenya ha de respectar aquest horari que, de fet, ja és el tradicional dels partits de l'Europa a casa.

Possibilitat de desmarcar-se de l'horari unificat

Tradicionalment, aquells duels que no tenen res en joc, podien sol·licitar desmarcar-se de l'horari unificat per poder jugar en franja habitual de matí si cap dels dos equips es veia afectat per cap classificació final. Enguany i a falta dels resultats de la jornada 37, només el duel Ascó - Gavà es presenta lliure donat que qualsevol suma de punts de qualsevol dels equips no afectaria les seves respectives situacions finals ni la de tercers equips.

acidH TEB FederacioAcell