Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AMB TATO, JA HI SÓN TOTS

Minuts en lliga pel 100% dels jugadors

Primer EquipEl debut sota pals de Tato Burgada en el partit que l'Europa va disputar a Premià de Mar, va suposar la disputa de minuts oficials de lliga per part de tots els components de la primera plantilla. La darrera jornada de lliga, que es disputarà demà, arribarà amb participació de tots els escapulats, fins i tot els jugadors que van deixar el club a mitja lliga.

 

Amb la lliga vista per sentència i tot esperant el final de la mateixa, jugadors menys habituals durant la segona volta del campionat han gaudit dels seus minuts, fins i tot veient el debut de Tato Burgada sota pals. Amb ell, tots els futbolistes de l'Europa han gaudit almenys d'un partit de participació en aquesta lliga. Tato era el darrer de la llista que faltava per estrenar-se en una posició lògicament poc donada a les rotacions.

 

Primer Equip
Tato Burgada, en el partit contra el Premià

 

El jugador amb més minuts a les cames és l'altre porter de l'equip, Joan Cañadas, amb 2.880, i ho serà fins al final jugui qui jugui per l'Europa davant la Pobla. Al seu darrere el persegueixen els centrals Alberto (2.700), Cano (2.649) i el capità Àlex Delmàs (2.606). Dels tres jugadors que van marxar a meitat de temporada, és a dir, Ortega, Belsun i Dani Tacón, tots tres van gaudir també de minuts. El defensa, ara a les files del Premià, va disputar 260 minuts. Sota pals, Belsun en va gaudir de 360 de protagonisme. Tacón serà el jugador de la plantilla amb menys minuts en tota la lliga, un total de 54 repartits en dos partits entrant al segon temps.

acidH TEB FederacioAcell