Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CENT PARTITS D'ÀLEX ISERN

Final de lliga amb xifra rodona pel lateral

Primer EquipContra la Pobla de Mafumet, en el darrer duel de la temporada 2010/2011, Àlex Isern va signar el seu partit número 100 amb la samarreta de l'Europa en competició oficial de lliga al Primer Equip. El lateral gracienc, format a la base del club, arriba a aquesta xifra amb 23 anys i quatre temporades com a sènior a la primera plantilla del club.

 

Sobre la gespa del Nou Sardenya corria el minut 82 del darrer partit del campionat i Àlex Isern saltava al camp en el lloc de Ruben Salvador. Aquesta participació de vuit minuts va suposar el partit de lliga número 100 del lateral escapulat al Primer Equip des del seu ascens provinent del Juvenil A. En quatre temporades, Isern ha disputat 84 dels 100 partits com a titular. Per la seva demarcació concreta, el jugador no ha sumat encara cap gol en el seu caseller, però ha arribat a la xifra de 7.579 minuts disputats a Tercera. 

 

Primer Equip
Onze del debut d'Àlex Isern, el 2 de setembre del 2007
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Coca, Enric Pi, Benja, Brian,
Gerrit Bartels, Moreno, Salvanyà, Àlex Isern, Gatell, Delmàs i Fernando

Primer Equip
Àlex Isern, en una jugada del partit de la seva estrena al Primer Equip

 

 

La temporada de la seva estrena, la 07/08 (va ser titular en el primer partit de lliga a l'estadi contra l'Igualada), va disputar un total de 32 partits, convertint-se en un dels jugadors més utilitzats pel tècnic José Ángel Valero i signant, de fet, la temporada amb més partits disputats de totes quatre. Aquesta temporada, Isern només ha pogut gaudir de la segona volta, en trobar-se en viatge d'estius a Canadà durant el primer tram. En la seva trajectòria europeista com a sènior, el lateral gracienc ha guanyat 35 partits,ha empatat 25 i ha perdut 40.

 


acidH TEB FederacioAcell