VICTÒRIA GRACIENCA AL 50è ANIVERSARI DEL CANOVELLES

Tarda festiva a Canovelles per tancar l'any

Canovelles - Europa

Els actes de cloenda del 50è aniversari de la Unió Esportiva Canovelles van finalitzar amb una tarda festiva al Municipal. En primer lloc, els presents van poder recordar velles glòries que van jugar amb el conjunt groc i veure-les de nou en acció en un mini-partidet dels veterans contra l'equip "ideal" escollit aquest any per l'afició. Posteriorment, parlaments i entrega de trofeus previ al partit de futbol entre els primers equips.

El partit va començar amb un primer quart d'hora de pressió dels locals, disposats a agradar al seu públic contra un equip, l'Europa, de dues divisions per sobre. De fet, el conjunt groc va disposar d'algun xut des de la frontal de l'àrea que, no obstant , va resoldre amb encert el porter Asier.

A partir d'aquí, l'Europa va començar a imposar la seva superioritat i va gaudir de diverses ocasions mà a mà amb el porter (Delmàs al minut 16 i Pi al minut 18) abans de materialitzar el primer gol de la jornada. Boris Garrós va estrenar el compte al minut 20, amb un xut des de la frontal. Pi, a boca de canó, va fer el segon al minut 33 i sense temps gairebé per a reaccionar, el mateix Pi va tornar a foradar la porteria local de xut creuat. Al primer temps encara es va poder veure un quart gol, també de l'Europa i, sense dubte, el més bonic de la tarda. Després d'una llarga jugada amb molts i molts tocs entre els jugadors graciencs, una combinació "tiki-taka" al mig del camp va acabar amb Delmàs internat a l'àrea i xutant creuat per superar al porter Llobet.

Als nou minuts de la represa, el juvenil David, després d'una bona jugada de l'equip, feia el cinquè i definitiu pel compta particular de l'Europa. Els locals també van tenir moment per a transformar el gol de l'honor. Víctor va fer penal dins l'àrea i Novo, des dels onze metres, va superar a Adri, porter escapulat a la segona part. El ritme i la intensitat del joc van baixar un esglaó a la darrera mitja hora. No obstant ,aquests minuts van estar amenitzats per la sorollosa i divertida afició local, que va animar i gaudir del partit com si d'un PlayOff es tractés. Una manera alegre de tancar el 50è aniversari.

LES DADES DEL PARTIT

08/06/08 · Mpal. Canovelles · 300 espectadors
50è aniversari · Partit amistós

CANOVELLES: Llobet, Tejero, Carreras, Raimon, Matito, Romero, Novo, Aniceto, Piñol, Parra i Bernal... També van jugar: Salayet, Cordero, Fernández, Hurtado, Sánchez i Toro.

EUROPA: Asier, Àlex, Zigor, Brian, Víctor, Rojals, Albert, Boris, Enric Pi, Delmàs i Bartels... També van jugar: Salvanyà, Adri, Benja, Amantini, Xavi, Llobet, David i Moreno.

ÀRBITRE: Jordi Pertegalez

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Boris, 20'); 0-2 (Enric Pi, 33'); 0-3 (Enric Pi, 37'); 0-4 (Delmàs, 44'); 0-5 (David, 54'); 1-5 (Novo -p-, 58').