Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RODA DE PREMSA INFORMATIVA: TEMPORADA 2011/2012

Dilluns 23 a les 19:30 hores, oberta a tothom

Primer EquipLa directiva del Club Esportiu Europa ha convocat una roda de premsa informativa, oberta a socis, aficionats i mitjans de comunicació, per parlar del futur projecte esportiu de la primera plantilla de l'entitat i formalitzar, públicament, l'acord de renovació del club amb el tècnic Pedro Dólera. El mateix tècnic va confirmar la continuïtat en el darrer partit.

 

El CE Europa organitzarà una roda de premsa informativa el dilluns dia 23 de maig a les 19:30 hores a la sala de premsa de l’estadi Nou Sardenya (entrada per c/ Secretari Coloma cantonada c/ Camèlies) on el club, mitjançant el seu president, Guillaume de Bode, farà un balanç de la temporada esportiva que ara finalitza i parlarà del futur de l’entitat i la seva primera plantilla de cara al pròxim exercici esportiu 2011/2012.

 

L'acte està obert a tothom i els socis i aficionats podran dirigir també les seves preguntes tant a la directiva com al màxim responsable tècnic de l'entitat. La trobada entre club, tècnic i afició servirà també per acomiadar formalment la temporada esportiva i acomiadar les activitats del Primer Equip fins els primers entrenaments que tindran lloc durant la darrera setmana de juliol.


acidH TEB FederacioAcell